Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Lelystad

Buffetten - ons aanbod

Your Choice Catering Lelystad behoort tot de culinaire top als het gaat om het maken van buffetten die geschikt zijn voor ieder feest, zowel zakelijk als privé. Op onze site vindt u een aantal buffetten die door ons zijn samengesteld onder de benaming 'standaardbuffetten'. Your Choice Catering Lelystad geeft daarmee alleen aan dat het gaat om evenwichtig samengestelde buffetten waar u zelf een keuze uit kunt maken. En had u graag iets anders? Dat vinden wij geen probleem. Uw vraag is voor ons leidend!

Buffetten - wijzigingen mogelijk

Your Choice Catering Lelystad laat u als klant bepalen welk buffet het best past bij uw party of uw netwerkbijeenkomst. Bovendien leveren wij ook voor een bescheiden budget een kwalitatief zeer goed buffet. Vraag het ons als u zelf wijzigingen wilt aanbrengen in de pakketten die wij op onze site aanbieden. Bepaalde onderdelen eruit en andere erin? Your Choice Catering Lelystad maakt het u graag o eenvoudig mogelijk! Onze mensen zijn professionals pur sang en onze koks zijn chefs die hun sporen inmiddels verdiend hebben. Hun flexibiliteit en creativiteit zorgt ervoor dat u het buffet krijgt dat u wenst. In onderling overleg zorgen we voor u een buffet waar u en uw gasten heel erg blij van worden!

Scherpe prijzen - hoge kwaliteit

Scherpe prijzen en hoge kwaliteit gaan bij Your Choice Catering Lelystad hand in hand. Iedere gelegenheid, ieder budget en iedere smaak kan bij ons terecht. Your Choice Catering Lelystad kan u onze speciale budgetcategorie van harte aanbevelen. Daarmee bewijzen we namelijk dat scherpe prijzen en hoge kwaliteit elkaar niet hoeven uit te sluiten.

Kijk hier naar onze buffetten en laat u verrassen door wat wij u te bieden hebben:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Your Choice Catering Lelystad houdt zeker van een verrassing op zijn tijd. Alleen niet als het gaat om de rekening die wij u presenteren. U vindt op deze pagina alleen buffetprijzen inclusief BTW en schoonmaakkosten. Daarmee weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Your Choice Catering Lelystad levert daarnaast het servies en het bestek gratis bij het buffetarrangement inbegrepen.

U heeft misschien al trek gekregen inmiddels. Als dat zo is, bel of mail ons dan vandaag nog voor een vrijblijvende prijsopgave.

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489, maar ons contactformulier invullen mag natuurlijk ook.