Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Lelystad - Materialen

Een verhuurbedrijf van partymaterialen zijn wij niet, maar dat betekent niet dat u bij Your Choice Catering Lelystad niet kunt aankloppen voor de nodige materialen. Als u bij ons uw feest of uw event onderbrengt, kunt u bij ons alle mogelijke attributen en materialen tegen een zeer schappelijke prijs huren. Afgezien van het serviesgoed en het bestek dat bij ons standaard bij de catering inbegrepen is, kunt u dus ook nog gebruik maken van ons aanbod dat varieert van sfeerverlichting, plantenbakken en geluidsinstallaties tot en met springkussens en partytenten.

Scherpe prijzen voor een aanvullende service

Your Choice Catering Lelystad probeert het u zo gemakkelijk te maken. Wij maken namelijk werk van uw feest of uw evenement op elk gebied, dus ook als het om partymaterialen gaat. Niet alleen de hapjes, de drank en het entertainment regelen wij voor u, maar ook de partytenten, geluidsinstallaties en andere attributen. U besteedt zo alles uit aan één partner en kunt u er daarom gerust op zijn dat we niets aan het toeval overlaten. Bovendien weet u vooraf heel precies welke kosten gemoeid zijn met uw feest. Transparantie, service en kwaliteit, dat is Your Choice Lelystad!

Totaalconcept

Your Choice Catering Lelystad biedt een totaalconcept. Daarin onderscheiden wij ons heel duidelijk van alle andere cateraars. Met passie, enthousiasme en vol overgave storten wij ons op elke opdracht en de uitdaging zit hem voor ons in het zo gelukkig mogelijk maken van de klant. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Heldere communicatie

Your Choice Catering Lelystad houdt van heldere communicatie. Open lijnen en geen concessies, dat is ons motto. Wij hebben slechts één doel en dat is om uw feest tot een onvergetelijke belevenis te maken voor u en al uw gasten. Service en kwaliteit staan daarbij voorop. Maatwerk en persoonlijke aandacht zijn daarbij cruciaal.

Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan meteen contact op met ons team. Wij bespreken graag met u welke ideeën u heeft en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, ook daar waar het gaat om partymaterialen.

Voor een indruk van wat er mogelijk is, klikt u op onderstaande link naar onze (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)