Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Lelystad - Private dinners

Privé diner

Een private dinner oftewel een privé diner, is in korte tijd enorm populair geworden bij Your Choice Catering Lelystad. Het genot van een heerlijk diner op sterrenniveau in de vertrouwde omgeving van bijvoorbeeld de eigen huiskamer, is iets dat veel mensen bovenaan hun verlanglijstje hebben staan. Wilt u uw dierbaren, vrienden of collega's verrassen met een private dinner? Lees dan rustig verder hier en bel ons vandaag nog. Wij maken een droom waar!

Private dinner - altijd in goed gezelschap

Your Choice Catering Lelystad legt u en uw gasten in de watten met een diner en een passend wijnarrangement, zonder dat u zelf ook maar iets daaraan hoeft te doen. Altijd in goed gezelschap - want dat kiest u zelf! - en in een omgeving waarin u op uw gemak bent, daar kan toch niets tegenop? Your Choice Catering Lelystad stelt samen met u een diner samen of bereidt voor u een verrassingsmenu waar u absoluut geen spijt van gaat krijgen. Het aantal gangen en de ingrediënten bepaalt u zelf. En na afloop maken wij alles weer glanzend schoon. Aan de hand van uw wensen en uw budget bestaat een private dinner uit drie tot acht gangen, waarbij de gebruikte producten vers en van de beste kwaliteit zijn. Bovendien zorgen wij natuurlijk voor een perfect wijnadvies bij uw privé diner. Onze sommelier voorziet u van een deskundig wijnadvies, maar als u zelf een bepaalde wijn bij uw menu wilt drinken, is dat natuurlijk altijd bespreekbaar. Wilt u meer weten over ons private dinner concept? Bel ons vandaag nog en wij vertellen u er alles over!

Menu inpressie        

Private dinner - het prijskaartje

Your Choice Catering Lelystad biedt u een gastronomische avond in de privacy van uw eigen huis waar u nog héél lang met plezier op terugkijkt. Heerlijk intiem genieten van het gezelschap van uw keuze en van smaakvolle gerechten, lekkere wijnen en gesprekken met uw gezin, vrienden of familie. En de troep in de keuken? Dat is niet uw zorg! Your Choice Catering Lelystad regelt het hele diner van begin tot eind, dus inclusief het opruimen en schoonmaken van de keuken. De kok blijft intussen niet uitsluitend in de keuken verscholen, hij zal u aan tafel precies vertellen wat u eet. Your Choice Catering Lelystad beschikt namelijk over een team professionals dat graag het enthousiasme wil overbrengen dat men heeft voor het culinaire vak.
Your Choice Catering Lelystad verzorgt private dinners voor groepen vanaf 8 personen of voor een bedrag vanaf € 500,00. Dat hangt uiteraard helemaal af van uw wensen en het budget dat u heeft. In onderling overleg met u komen we er altijd wel uit!

Private dinner - proeven met alle zintuigen

Your Choice Catering Lelystad begrijpt als geen ander dat een smaakvol diner niet alleen een kwestie is van proeven met de mond, maar ook van proeven met de ogen. Vandaar dat u bij ons ook de styling en de visuele kant van het private dinner met een gerust hart kunt onderbrengen. Bovendien neemt onze keukenbrigade alles wat u niet in uw keuken heeft aan apparaten en toestellen, gewoon mee. We kunnen zelfs zorgen voor een complete keuken op locatie. En omdat het private dinner ook een zaak is van proeven met de ogen, maken wij ook de boel in orde voor wat betreft de decoratie van de tafel. De amuse van het huis behoort standaard tot de uitrusting van de kok. Zo komt u alvast in de stemming voor een heerlijke gastronomische verwenavond!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Heeft u er al zin in? Dat kunnen wij ons zeer goed voorstellen! Wilt u weten hoe een private dinner er uitziet in uw geval? Bel dan vandaag nog of stuur ons een contactmail. We staan u met alle plezier te woord en natuurlijk bent u tot niets verplicht!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.