Facebook    Twitter
Your Choice Catering Lelystad Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Kolkweg 147
8243 PN lelystad
tel. 0320 - 744001

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Lelystad - Wijnproeverijen

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw volgende feestje of uw teambuildingevent? Waarom boekt u dan niet eens een wijnproeverij? Leuk, lekker en leerzaam! Your Choice Catering Lelystad organiseert wijnproeverijen als onderdeel van uw feest of event voor een gezelschap of groep van ongeveer twintig personen. Wilt u meer weten over onze wijnproeverijen? Lees dan rustig verder en wees verrast over wat wij allemaal te bieden hebben. En heeft u dan nog vragen? Stel ze gerust, wij nemen graag alle tijd voor u!

Wijn proeven zorgt voor een ongedwongen sfeer

De passie die wij hebben voor eten en drinken komt zeker tot uiting tijdens een wijnproeverij. Ofschoon wij niet over een eigen wijnassortiment beschikken, kan onze sommelier u op geanimeerde wijze vertellen over alle belangrijke details die met wijn, druiven en smaakprocessen te maken hebben. U hoeft echt geen wijnkenner te zijn om te kunnen genieten van een glas wijn, dat staat vast. Maar als u er iets meer vanaf weet, kan dat erg verhelderend zijn bij uw volgende wijnkeuze.
Bovendien maken wij het mogelijk om de wijnproeverij vergezeld te laten gaan van lekkere hartige hapjes van uw gading. Lekker wijn proeven en genieten van een culinaire verwennerij, dat is toch heerlijk?

Wijn proeven en een spijsarrangement

Your Choice Catering Lelystad kan u tijdens de wijnproeverij een aantal heerlijke wijn & spijsarrangementen aanbieden. Een glaasje wijn en een snack of een tapas hapje zijn namelijk volgens ons de ideale combi. In onderling overleg bepalen wij welk wijn & spijsarrangement het meest passend is bij uw voorkeur en uw portemonnee. Omdat wij persoonlijk maatwerk hoog in het vaandel hebben staan, valt er altijd te praten over aanpassingen in onze arrangementen.

Kijk hier naar de 3 wijn- en spijsassortimenten die wij voor u samengesteld hebben:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnen - een wereld van genot

Zoals gezegd, beschikken wij niet over een eigen wijnassortiment. Desondanks laat onze sommelier u wijnen proeven die u wellicht nooit eerder hebt gedronken. Of wijn uit een gebied waarvan u niet eens wist dat er wijndruiven verbouwd werden. Your Choice Catering Lelystad laat u dus niet alleen kennismaken met de gerenommeerde wijn uit de standaard wijnregio's in Europa, maar wij stellen ook de zogenaamde Nieuwe Wereldwijnen aan u voor. Wijnen uit Chili, Australië en Zuid-Afrika passeren komen aan bod en wellicht ook wijnen uit wijnland Nederland (!)

Wijn proeven, gezellig kletsen en lekker eten

Voor ons bij Your Choice Catering Lelystad is een wijnproeverij bij uitstek een sociaal gebeuren. Samen een glaasje wijn proeven en intussen genieten van een snack en goed gezelschap, dat is wat wij voor u kunnen regelen. Een gemiddelde wijnproeverij kost u ongeveer drie uur en u betaalt, afhankelijk van het arrangement dat u kiest, ongeveer € 20,00 per persoon. Dat is overigens exclusief de kosten voor de sommelier. Wilt u uw volgende feestje extra gezellig maken? Bel of mail ons dan vandaag nog en wij geven u een vrijblijvende prijsopgave op maat. Proost!

Bel ons gratis telefoonnummer voor meer informatie of laat een contactbericht achter in onze mailbox. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.